RÓLUNK

Az Aqua Consult Hungary Kft-t 2012. június 21-én alakult meg, azzal a céllal, hogy a társaság az építőipari tevékenységekhez kapcsolódva szerkezetépítési munkákat végezzen. 

A vállalat fő tevékenysége közlekedésépítési műtárgyak, hidak, vízi létesítmények építése, amelyek mellett jelentős projekteket végez magasépítés területén is. 

A szakmai irányítást a 2017. évet követő átszervezés, átstrukturálást követően 2018. évtől Rácz András végzi.

KÜLDETÉS

A Kft. fő tevékenysége vízi létesítmény építése, mely mellett jelentősebb projekteket vállalt a közlekedés- és a magasépítés területén is. A szakmai irányítást a 2017. évet követő átszervezés, átstrukturálást követően 2018. évtől Rácz András végzi.

A vállalkozás 2020-ban alapította meg az Azbeszt Diagnosztika Kft-t, mely a csőrekonstrukciókhoz kapcsolódó előzetes felméréseket, diagnosztikai munkákat fogja végezni a jövőben.

MŰKÖDÉSI TERÜLETEK

A vállalkozói tevékenység során társaság stratégiája az alábbi három területre koncentráltan kerül megvalósításra:

  • magasépítés,
  • közlekedésfejlesztés,
  • vízépítés.

Ezen három területen az elmúlt öt évben elvégzett és jelenleg is folyamatban lévő jelentősebb munkák száma mintegy 25 darab.

A magasépítés területén 2015. óta nagyrészt a dél-dunántúli régióra korlátozódott a tevékenység, melyet a 2018-as évektől kezdtünk folyamatosan szélesíteni, így ma már a Dunántúl minden egyes régiójában jelen tudunk lenni. Projektjeink

A közlekedésfejlesztés, építés során az M70-es autóút szélesítés során végzett a Kft. szerkezetépítési munkákat, valamint napjainkban az M85-ös gyorsforgalmi út kivitelezésében a hídszerkezet építési munkákban vett részt.